- FRI FRAGT 299,- | LEVERING 0-2 DAGE

Hvad er historien bag Asiatisk supermarked.dk?

Gennem to årtier har min hustru og jeg valgfartet Sjælland rundt for at finde butikker som havde de varer vi skulle bruge. Tit blev det indre København, som ofte bød på lukkede butikker, manglende parkeringsmuligheder, voldsomme prisforskelle, manglende service, dyre og udsolgte varer.

Så mange års frustration, har gjort at vi ville skabe et sted hvor alt er top professionelt og hvor man trygt kan handle sine specielle asiatiske varer uden bøvl.

Nu præsentere vi en webshop som er lavet til kunderne, med det udvalg kunderne ønsker, med forskellige leveringsmuligheder til den enkeltes behov.

For kundernes skyld er hjemmesiden lavet så enkel og brugervenlig som muligt, så alle kan finde rundt og få købt det man skal bruge i en fart.

Noget andet vi går op i, er at sælge varer som kunderne efterspørger og elsker. Det kunne være fra fx en rejse, restaurant besøg eller ens hjemland/by.

Vi tilføjer løbende nye varer på opfordring af vores engagerede kunder.

Priserne er med garanti, i den lave ende, igen for kundernes skyld.

Kvaliteten er ALTID i top.

God Kundeservice er noget vi går meget op i, vi tager gerne en snak, før, under og efter købet, så alle føler sig trygge ved at handle med Asiatisk Supermarked.
Opdaterer…
  • Ingen varer i kurven.