Left Fortsæt med at handle her
Ordre

Din kurv er i øjeblikket tom

FRI FRAGT 399,- | LEVERING 0-2 DAGE | TRUST PILOT 4.8 UD AF 5

Profil

HVAD ER HISTORIEN BAG ASIATISK SUPERMARKED.DK?


Gennem to årtier har min hustru og jeg valgfartet Sjælland rundt for at finde butikker som havde de specielle asiatiske varer vi skulle bruge. Tit blev det indre København, som ofte bød på lukkede butikker, manglende parkerings-muligheder, voldsomme prisforskelle, manglende service, dyre og udsolgte varer. Så mange års frustration, har gjort at vi ville skabe et sted hvor alt er top professionelt og hvor man trygt kan handle sine specielle asiatiske varer uden bøvl.

Vi præsenterer en webshop som er lavet til kunderne, med det udvalg kunderne ønsker, med forskellige leveringsmuligheder til den enkeltes behov. For kundernes skyld er hjemmesiden lavet så enkel og brugervenlig som muligt, så alle kan finde rundt og få købt det man skal bruge i en fart.

Noget andet vi går op i, er at sælge varer som kunderne efterspørger og elsker. Derfor tilføjer vi løbende nye varer på opfordring af vores engagerede kunder. Det kunne være fra fx en rejse, restaurant besøg ens hjemland/by.

Vi gør hvad vi kan for at holde priserne nede, det har dog vist sig, at den her varegruppe er enormt svær at holde stabile priser på, og de leverandører med specialvarer vi arbejder med, har det med at ændre priser jævnligt når der sker påvirkninger ude omkring i verdenen som f.eks covid, krig og containerskibe som sidder fast i Suez kanalen. 

GOD KUNDESERVICE ER NOGET VI GÅR MEGET OP I, VI TAGER GERNE EN SNAK, FØR, UNDER OG EFTER KØBET, SÅ ALLE FØLER SIG TRYGGE VED AT HANDLE MED ASIATISK SUPERMARKED.