- FRI FRAGT 299,- | LEVERING 0-2 DAGE

Chips

  • Læs mere
  • Tilføj til kurv
  • Tilføj til kurv
  • Tilføj til kurv

Asiatiske Chips
Hvis du har været i Asien før, så har du helt sikkert prøvet at smage de mange forskellige snacks, de har. Blandt Asiens store udvalg af snacks, finder du chips. I Asien er de nemlig i særdeleshed kendt for deres sprøde rejechips, som du nemt kan blive afhængig af, når først du har smagt dem. Her hos os har vi to forskellige slags rejechips.

Du kan købe de klassiske rå rejechips, som du kan lave sprøde og friske rejechips af, hvis du frituresteger dem i varm olie. Disse rejechips er ikke kun fantastiske som snacks, men du kan med fordel også bruge dem som tilbehør til eksempelvis asiatiske salater, karryretter eller asiatiske gryderetter for at få ekstra crunch. De rå rejechips kan du få i poser med 1 kg, så der er nok til både at snacke dem og bruge dem, når du laver et festmåltid med asiatisk mad.

Derudover har vi de sprøde og velsmagende rejechips fra Thailandske Hanami. Disse chips spises oftest som en snack i Thailand, og der er en grund til, hvorfor de er så populære. De er nemlig lavet af både rejer og andre sunde ingredienser, så de fyldt med næring samtidig med, at de er yderst velsmagende. Både børn og voksne holder af at spise dem, ikke kun i Thailand, men over hele verden. Vores rejechips kan du samtidig købe til en god og billig pris, så der er i virkeligheden ingen undskyldninger for ikke at sætte tænderne i vores lækre chips.

Opdaterer…
  • Ingen varer i kurven.