- FRI FRAGT 299,- | LEVERING 0-2 DAGE

Crispy coconut roll

  • Tilføj til kurv
  • Tilføj til kurv
  • Tilføj til kurv

Asiatisk Crispy coconut roll
Vores Crispy Coconut Roll er en fantastisk snack, som nemt kan tages med på tur. Denne søde, eksotiske snack er fremstillet med ægte kokosmælk, som giver en smagsoplevelse, som du kun kan få i Asien. For at bringe et stykke ferie til Danmark, tilbyder Asiatisk online supermarked nu den lækre Crispy Coconut Roll i poser med 100 gram og i to smagsvarianter, så der er noget for enhver smag.

Kaew’s Crispy Coconut Roll med en smag af kokos er varianten, som er perfekt til dig, som nyder den knasende rulle i dens traditionelle smag. Ønsker du en mere unik smagsoplevelse, er Kaew’s Crispu Coconut Roll med tarosmag det rette valg. En taro er en rodfrugt, hvis smag er svær at beskrive, men som har en sød note. For den ultimative, kulinariske smagsrejse kan det altså anbefales at prøve disse ruller på egen hånd.

De små poser er smarte at have med i rygsækken, når du skal afsted. Om på rejse eller på arbejdspladsen – med denne snack kan du stille din sukkertrang. Crispy Coconut Rolls fra Kaew er fremstillet i Thailand, hvilket gør dem autentiske. Prøv begge varianter, hvis du vil imponere med en lille, men kulinarisk oplevelse til hele familien.

Opdaterer…
  • Ingen varer i kurven.