- FRI FRAGT 299,- | LEVERING 0-2 DAGE

Pocky

 • Pocky chokolade

  DKK16,00
  Tilføj til kurv
 • Pocky strawberry

  DKK16,00
  Tilføj til kurv
 • Tilføj til kurv

Asiatisk Pocky
Hvis du har besøgt Asien, har du sikkert lagt mærke til Pocky i supermarkeder rundt omkringe. Især i Thailand er Pocky fra firmaet Glico et hit, som du nu også kan få glæde af i din slikhylde i hjemmet. Den knasende konsistens overtrukket af lækker chokolade i forskellige smagsvarianter giver et smil på læben fra første bid. Herefter er det kun svært at stoppe, for denne snack er nem at holde, og endnu nemmere at spise.

Pocky findes hos os i de to eftertragtede smagsvarianter chokolade og jordbær. Mens chokoladen har en smag, som du kender, giver jordbærsmagen dig et snert af sommer, lethed, og glade dage. Vi anbefaler dog begge smage lige meget til cykelturen med familien, filmaftenen, eller som en anderledes snack på kaffebordet. Du kan være stensikker på, at der skabes en lille afhængighed efter den perfekt afbalancerede smag hos dine nærmeste.

Find ud af, hvilken slags der er din personlige favorit ved at prøve dem begge. Herefter kan du købe samlede pakker med hele fem pakker i, for at få en lille del af Thailand etableret hos dig. På den måde vil du altid kunne mindes om ferie, varme, og glade dage.

Opdaterer…
 • Ingen varer i kurven.